Vg1 studiespesialisering

På Øya tilbyr vi en unik kombinasjon av studier og opplevelser – enten du er interessert i globale utfordringer og rettferdig fordeling, eller fysiske utfordringer og naturopplevelser.

Fellesfag

Endelig fagtilbud vil avhenge av interessen.

Global / Ekstremsport på Vg1

På Vg1 blir timeplanen fylt opp av fellesfag. Du vil allikevel få utbytte av linjevalget ditt ved at vi har én fagdag hver måned. På disse dagene vil Ekstremsport-elevene delta på varierte turer og aktiviteter.

Global-elevene vil få muligheten til å fordype seg i tema som bærekraftig utvikling og globale forskjeller mellom fattig og rik. Det vil bli lagt opp til samarbeid med frivillige organisasjoner i nærmiljøet. Aktuelle samarbeidspartnere i Trondheim er Gå Ut Senteret og KIA (Kristent Interkulturelt Arbeid).

Mer om Global og Ekstremsport.

Dette trenger du

Alle trenger egen PC og enkelt turutstyr som sovepose, tursko og turklær. Skolebøker lånes på skolen. Ellers vil behovet avhenge av om man velger Global eller Ekstremsport som linjefokus.

Vg2 Språk, samfunnsfag og økonomi

Vg2 Realfag