SØK SKOLEPLASS

Utlysning leder / undervisningsinspektør ved Øya ungdomsskole

Vi ønsker nå å styrke administrativ ressurs på vår ungdomsskoleavdeling og søker etter en person som sammen med avdelingslederen skal drifte ungdomsskolen. 

Vi ser etter deg som ønsker å være med å lede skolen vår og som er motivert på å fremme skolens kristne formål slik det beskrives i skolens verdidokument. 

Du må ha gode samarbeidsevner og være fleksibel og løsningsorientert. Vi leter etter en person som står for en positiv, inkluderende og tillitsbasert lederstil. I tillegg må du brenne for å skape gode relasjoner med menneskene rundt deg, og du har vilje og evne til å lede utviklingsprosesser. Du må se verdien av å jobbe systematisk og målrettet med skolefaglig utvikling. Det er også viktig at du kan arbeide selvstendig, effektivt og ta initiativ i hverdagen. 

Stillingen består av lederoppgaver på minst 50%. Det vil da være aktuelt å fylle opp stillingen med undervisning, men det er også mulig å fylle stillingen med administrative oppgaver slik at den til sammen blir 100%. Hvor stor administrativ ressurs vi til slutt blir enige om, vil avhenge av skolens samlede behov, din kompetanse og dine interesser.

Oppstart: 1. august 2022

Søknadsfrist: 15. mars 2022. Du søker på skolens eget søknadskjema som du finner på siden om ledige stillinger.

Gyldig politiattest må legges fram før oppstart.

Kompetanse og kvalifikasjoner:

Du vil få ansvar innen:

Vi kan tilby deg:

Du må gjerne kontakte oss hvis du har spørsmål til stillingen:

Avdelingsleder: Linda Kristin Drage Hugdal, tlf.: 932 95 049

Rektor: Ole Jørgen Stevik, tlf.: 909 20 936