Vg1 Studiespesialisering

På Vg1 Studiespesialisering legger du grunnlaget for videre studier. På Øya tilbyr vi en unik kombinasjon av studier og opplevelser - enten du er interessert i globale utfordringer og rettferdig fordeling, eller fysiske utfordringer og naturopplevelser.

På Vg1 kan du velge mellom AFRIKA-linje og EKSTREMSPORT-linje. Det vil også være mulig å følge vanlig studiespesialiseringsløp uten et spesielt linjefokus.

FELLESFAG

Norsk • Engelsk • Tysk (nivå 1 eller 2)* • Spansk (nivå 1 eller 2)* • Naturfag • Matematikk (1T eller 1P)* • Geografi • Samfunnsfag • Kristendom • Kroppsøving

*Hvilke fag som tilbys avhenger av elevinteressen

DETTE TRENGER DU

Alle trenger egen PC og enkelt turutstyr som sovepose, tursko og turklær. Skolebøker lånes på skolen. Ellers vil behovet avhenge av om man velger Afrika eller Ekstremsport som linjefokus. Mer informasjon vil bli sendt på epost til søkerne nærmere skolestart 2020/21.

VEIEN VIDERE

Vg2 Språk, samfunnsfag og økonomi