SØK SKOLEPLASS

Stillingsutlysning kokk

Øya videregående skole søker nå etter kokk i 100 % stilling til vårt kjøkken.  

Øya er en skole med ca. 275 elever og 75 ansatte. Ca. 100 av skolens elever bor i skoleinternatet. Skolen eies og drives av Normisjon og ligger i Melhus kommune. På Øya vil du arbeide sammen med en positiv gjeng i et moderne kjøkken.  

Vi kan tilby et trivelig arbeidsmiljø med ryddige arbeidsforhold. Du vil ha fri i det meste av skoleferiene og har arbeid i turnusen ca. hver 5. helg (helg mellom kl. 10-16). Kjøkkenet er stengt i alle høytider.  

Vi leter etter en selvstendig, fleksibel og dyktig kokk som kan være med å utvikle oss videre. På skoleanlegget er det et fullskala gårdsbruk. Det gir oss noen muligheter med tanke på mat og servering. Du vil være med på å utvikle menyen. I planlegging av menyer og drift av kjøkkenet, legges det til grunn et årshjul som er basert på sesongene.  Som kvalitetssystem (HACCP) brukes IK-mat. 

Vi ønsker oss en person med disse kvalifikasjonene: 

Personlig egnethet vil bli vektlagt i valg av kokk. Fagbrev er ønskelig, men ikke nødvendig hvis vi finner riktig person. Den som ansettes må kunne stille seg bak skolens verdidokument og være lojal til det.

Politiattest må legges fram ved oppstart.

Oppstart: august 2022

Søknadsfrist: 15. mars 2022

Du søker på stillingen ved å fylle ut skolens søknadsskjema som du finner nederst på denne samlesiden for ledige stillinger på Øya. Skjemaet sendes på epost til skolen (oya@oya.vgs.no).

Hvis du har spørsmål til stillingen, er du velkommen til å ta kontakt med:

Kjøkkenleder Bodil Brandsæter: 412 67 379 / 474 53 389 / bodilb@oya.vgs.no

Adm.leder Tore Sagdahl: 922 37 300 / tore@oya.vgs.no