Søk stallplass og kennelplass

Ønsker du å ha med hest eller hund til Øya?

Søknad om stallplass

Ønsker du å ha egen hest i stallen, må det søkes om stallplass. Dette gjøres på eget søknadskjema. Du vil få varsel om du har fått stallplass i månedsskiftet mai /juni.

Stallplassen er knyttet til en skoleplass på Øya. Vi prioriterer elever ved Vg2 Heste- og hovslagerfag og elever på Vg1 Naturbruk som har Hestefag som fordypning. Andre kan søke om de plassene som da evt. ikke blir brukt av disse elevgruppene.

Søknad sendes til Øya på epost: oya@oya.vgs.no.

Søknad om kennelplass

Har du hund som du har lyst til å ha sammen med deg når du går på videregående? På Øya har vi kennel med plass til flere hunder. For å få tilgang på kennelplass, må du søke på eget skjema.

Kennelplassen er knyttet til en skoleplass på Øya. Vi prioriterer elever med Hund og dyrepleie som fordypning. Andre elever kan også søke, og vil eventuelt bli tildelt de resterende plassene.

Søknad sendes til Arne Haukås på epost: arne.haukas@oya.vgs.no.

Oppdatert prisliste finner du her.