Inntaket er i gang!

Nå er vi i gang med inntaket på Øya videregående skole, og for deg som lurer – vi har fortsatt plasser igjen. Søk her!

 

Søkere fra Trøndelag

Du som er fra Trøndelag og har søkt via Vigo, vil også få inntaksmelding via Vigo. Dette inntaket skjer i juli. Er du fra Trøndelag og har søkt direkte til skolen, må du også vente på svar til juli. Du må gjerne ta kontakt med skolen om du lurer på noe angående dette.

 

Søkere fra andre fylker

For søkere fra andre fylker har vi nå begynt inntaket, og det er gledelig å se at mange allerede har takket ja til tilbud om skoleplass.

 

Søkere uten ungdomsrett

På Øya har vi også mulighet til å ta inn voksne søkere uten ungdomsrett, men vi må først ta inn alle søkere MED ungdomsrett. Altså må du gjerne holde kontakt med skolen, og høre hvordan du ligger an, men et endelig svar vil du ikke få ennå.

 

Internatet

Det er gledelig at så mange søkere ønsker å bo på internatet vårt! Dessverre betyr det også at noen ikke vil få plass. Vi tar inn elever på internatet etter vårt inntaksreglement (les mer her) og prioriterer i første rekke søkere til Vg1 (rett fra ungdomsskolen) som kommer langveisfra. Det er stor oversøknad i år, og internatinntaket er nå i gang. De som har fått beskjed om at de står på venteliste, vil bli kontaktet når og hvis det blir ledige plasser.

 

Kontakt oss

Søkere og foresatte som har spørsmål angående søknad og inntak på skole og internat kan gjerne ta kontakt på epost oya@oya.vgs.no.

 Øyakalender
Laster...