Hospitering på Øya

Tiendeklassinger som er nysgjerrige på Øya vgs kan melde seg på hospitering 6. november og 22. januar. Hospitering er en unik mulighet til å bli bedre kjent med de ulike utdanningsprogrammene som finnes på videregående skole. Dere får møte elever og ansatte ved skolene og får en smakebit av fagene som tilbys.

Øya vgs er en friskole som tar imot elever fra hele landet. Vi har INTERNAT med plass til 100 elever og tilbyr variert og god undervisning. Det er mye tid til praktisk undervisning tilpasset DINE interesser. Vi gleder oss til å ta imot besøk av dere som vil vite mer om våre tilbud. Skoleåret 2020-2021 har vi:

Studiespesialisering:

- Afrika

- Ekstremsport

Bygg- og anleggsteknikk:

- Byggteknikk

- Anleggsgartner

Naturbruk:

- Landbruk

- Hestefag

- Hund og dyrepleie

- Friluftsliv adventure

Du kan velge mellom hospitering 6. november 2019 og 22. januar 2020. Velg den datoen som passer best for deg. Når du hospiterer på Øya vgs får du blant annet delta i praksistimer sammen med skolens elever. Du får velge to forskjellige praksisøkter. Alternativene finner du i påmeldingsskjema under.

8.45: Registrering

9.10: Velkommen

9.30: Første praksisøkt

11.30: Lunsj (Øya spanderer)

12.00: Omvisning

12.30: Andre praksisøkt

14.15: Felles samling

14.45: Slutt

Påmelding

Det er obligatorisk med påmelding. Alle som melder seg på får plass. Du får delta på de praksisøktene du ønsker deg. Påmeldingsfrist er 1 uke før den aktuelle hospiteringsdagen.

Her er påmeldingsskjema.

Klær og sko

Du må ha med deg to sett klær og sko. Ett sett til bruk innendørs og under lunsjen (= vanlige klær).

Til praksisøktene må du ha med arbeidsklær og sko som passer til det du har meldt deg på.

- Hestefag: Ta med hjelm og hansker om du har. Husk VARME klær.

- Alle: Varme og gode klær til å være ute i, som du ikke er redd for. ULL innerst. Sjekk værmeldinga!

Overnatting

Du som trenger overnatting melder fra om det i påmeldingsskjemaet. Hvis du kommer på dette senere, send en epost til skolen. Kost og losji er gratis.

Ta med: toalettsaker, håndkle, sovepose, pute og liggeunderlag.

Ved ankomst Øya ringer du 920 920 41. Miljøarbeider eller Øya-elever vil ta imot deg og vise deg hvor du skal sove, spise osv.

Alle som overnatter på Øya forplikter seg til å overholde internatreglementet.

Måltidene serveres i matsalen og er gratis for hospiteringsgjestene våre.

Velkommen til kveldsmat kl. 19.00. Frokost neste morgen er kl. 7.00.

Vi kan dessverre ikke tilby overnatting for foresatte/sjåfører.

Ved spørsmål om hospitering, kontakt rådgiver Tone Birgitte Bjørseth på tone@oya.vgs.no

Velkommen til Øya! Vi gleder oss til å møte deg!

ÅPEN SKOLE 7. januar 2020

Vi ønsker tiendeklassinger med foresatte velkommen til Åpen skole 7. januar kl 18. Det blir avholdt et informasjonsmøte og det gis mulighet for å møte elever og faglærere i aktivitet innenfor mange spennende fagområder.