SØK SKOLEPLASS

Internatrommene på Øya

Slik ser rommene ut når du som internatelev kommer hit på innflyttingsdagen i august. Tomme og kanskje litt triste rom, men rene og pene, og klare for å bli fylt med liv og latter, klær og – etter hvert – kanskje litt rot.

Hvis du vil se bilder fra tunet på Øya kan du gå til denne siden.

Internat A og C

Internat A og C er nokså like. Hvert internat har kun 3 rom som deler et lite tekjøkken/stue. Det er bad på rommene. Rommene kan fungere som enkeltrom og dobbeltrom. Bildene er fra internat A.

Internat A

Internat B og D

Internat B og D fungerer som jenteinternat (B) og gutteinternat (D). Her er det i utgangspunktet kun dobbeltrom, og man deler bad med alle på internatet. Det er også romslige elevstuer med kjøkken på disse internatene. Bildene er fra internat B.

Internat B

Internat E og F

Internat E og F er tradisjonelle bolighus som er gjort om til internat. Dermed er alle rommene i disse husene ulike, og man deler bad på samme måte som i en familie. Rommene er forholdsvis små og benyttes normalt som enkeltrom. Det er vanligvis inntil seks elever som bor sammen i disse boligene.

På internat E og F er det lov å ha med hund, så lenge dette er avtalt med internatleder og hundelærer. Du blir ikke plassert på et hundeinternat om du ikke er komfortabel med hunder. Det er mange som ønsker å bo på disse internatene, og mange som ønsker å ha hund på rommet. Merk at det også er mulig å søke kennelplass. Det kan du lese mer om her.

Bildene er fra internat E.

Internat E

Internat G, H, I og J

Internat G, H, I og J er de nyeste internatene våre. Her er det kun enkeltrom. Rommene er små, men alle har bad på rommet. Det er plass til 12 elever på hvert internat, og disse deler stue/kjøkken. G og I er på bakkeplan, mens H og J er i andre etasje. Bildene er fra internat G og I.

Internat I

Internat G