Friluftsliv

Friluftsliv er naturopplevelser, eventyr, vågestykker og venner. Kanskje våger du mer enn du tror, og kanskje er naturen større og vakrere enn du aner?

Friluftsliv Adventure er en av fordypningene du kan velge på Vg1 Naturbruk, og på Vg2 Landbruk og gartnernæring. Etter Vg2 kan du gå videre på Vg3 Landbruk (Agronom) eller Vg3 Studieforberedende naturbruk.

Sentrale temaer og arbeidsoppgaver

På Friluftsliv vil du bli utfordret i nye elementer og bli kjent med nye sider av deg selv. Undervisningen er et tett samarbeid mellom elever og lærere. Sammen med klassen er du selv med på å velge aktiviteter og turer som for eksempel klatring, isklatring, jakt, fiske, telt, lavvo, brett/ski, sykkel, kano, kajakk, skøyter, kiting, rafting, utplassering og turer på egen hånd.

Dette trenger du

Utstyrslister for friluftsliv finner du under Vg1 Naturbruk og Vg2 Landbruk og gartnernæring

Studiespesialisering

Ekstremsport