SØK SKOLEPLASS

Vi lanserer ny hjemmeside!

Hvis du leser denne teksten er du inne på Øyas splitter nye hjemmeside. Vi håper at det skal være lett å finne fram, og at det skal ligge mye nyttig informasjon her - både for deg som lurer på hvilken videregående skole du skal velge, og for deg som allerede er elev eller foresatt ved Øya videregående skole.

I samarbeid med Rosenborg Reklame har PR-teamet på Øya utarbeidet et nytt design og nytt innhold. Fotografene Marius Rua og Daniel Mork har bidratt med henholdsvis bilder og film, og det er våre herlige elever fra kull 2020-2021 som står for gode smil og sprek energi rundt omkring på sida vår.

Faglig fornyelse

Informasjonen om studietilbudene våre er nå oppdatert med nye tilbud og nytt faginnhold i henhold til fagfornyelsen. Fagfornyelsen innebærer noen nye utdanningstitler slik som «Vg2 Heste- og dyrefag» og «Vg2 Tømrer», og den innebærer også noen nye fokusområder og nye kompetansemål i fagene. Dette jobber nå skoler over hele landet med å gjøre til sitt eget gjennom lokale læreplaner og faglig oppdatering.

Finner du fram?

Vi håper at du som er inne på sida vår finner fram, enten ved å bruke hovedmenyen eller ved å bruke den nye søkefunksjonen. Det skal være mulig å finne informasjon om alt fra skole og internat til gårdsdrift og dyreklinikk. Vi har studietilbud innen Bygg- og anleggsteknikk og Naturbruk, i tillegg til at vi tilbyr Vg3 Påbygging til generell studiekompetanse.