SØK SKOLEPLASS

Takk for besøket på Åpen gård!

Vi er utrolig fornøyde med at så mange som 2000 besøkende tok turen til Øya for å delta på Åpen gård lørdag 17. september, på tross av det hustrige regnværet. Dere var med og gjorde dagen til en stor suksess!

Aktiviteter

Elever og ansatte på Øya vgs sørget for matservering og varierte aktiviteter for hele familien. Opptellingen i etterkant viste blant annet at 246 barn fikk en ridetur på hest, 187 fjes fikk ansiktsmaling og de aller fleste fikk nok kjøpt seg vaffel, pølse eller lapskaus i løpet av dagen.

Veksthuset var helt fullt av folk i alle aldre når «showet» startet kl. 12 – med gitarspill og tryllekunster. Som alltid var også fjøset åpent for besøkende, og det var flere aktiviteter på tunet enn hva vi klarer å gjengi her.

Samarbeid med lokale aktører

Åpen gård arrangeres i samarbeid med Melhusbanken og bondelagene, skogeierlagene og bygdeungdomslagene i Melhus kommune. I tillegg stiller lokale lag og bedrifter med boder for å selge varer og vise fram hva de driver med. I år fikk vi også besøk av politiet, ambulansetjenesten og Røde kors i et eget blålysområde.

Vi takker for besøket for denne gang, og ønsker alle hjertelig velkommen tilbake neste år!