SØK SKOLEPLASS

Skolestart og åpningsfest

På Øya starter vi skoleåret med en åpningsfest for nye elever. Åpningsfesten er søndag 21. august, og alle nye elever med foresatte er invitert. Samme dag er det også innflytting på internatet.

Plan for dagen, søndag 21. august

Kl. 12.00-16.00: Registrering og innflytting (nye elever)

Internatelever anbefales å komme senest kl. 15 for å rekke å flytte inn før festen.

Nye elever som ikke skal bo på internatet kan komme direkte til åpningsfesten kl. 16.

Kl. 14.00-15.30: Mulig å kjøpe middag i kantina

Kl. 16.00-17.00: Åpningsfest (for elever og foresatte)

Kl. 17.30: Elevene blir kjent gjennom aktiviteter / Infomøte for foresatte

Om du skal ha med hest eller hund, bør du komme i god tid for å innlosjere disse. Merk at du må ha avtalt på forhånd og skrevet kontrakt for å kunne ha med hest/hund.

Elever på Vg2 og Vg3 (som ikke er nye) kan flytte inn på internatet fra kl. 16 på søndagen. Dere har første obligatoriske oppmøte mandag 22. august.

Mandag 22. august

Den første vanlige skoledagen er mandag 22. august. Vg1 har oppstart 12.30 denne dagen (kun første skoledag). Vg2 og Vg3 har oppstart kl. 8.10. Skoledagen er over kl. 15.25.

Informasjon om innlogging og digitale systemer på Øya vgs

På Øya vgs bruker vi itslearning og iskole som skoleadministrative systemer. Vi bruker også noen nettbaserte lærebøker, og vi har digitale skolebevis gjennom appen Pocket ID. Du logger inn gjennom Feide for å bruke alle disse systemene, og trenger derfor kun å ha ett brukernavn og ett passord.

Her finner du mer informasjon om Feide-innlogging og de digitale systemene.

Fadderordning

Nye elever på internatet kan velge å benytte seg av vår fadderordning. Dette er noe vi anbefaler på det varmeste! Da blir du koblet opp mot en av elevene på Vg2 eller Vg3 som får ansvar for å inkludere deg på aktiviteter de første ukene på internatet. Fadderelevene har selv meldt seg til å være fadder, og ønsker å ta deg godt imot. Meld fra via tilsendt lenke, eller send epost til oya@oya.vgs.no om du vil ha en fadder.

Har du spørsmål før skolestart?

Gå til denne siden for kontaktinformasjon og «Ofte stilte spørsmål».