SØK SKOLEPLASS

Inntaket på skole og internat er i gang

Vi gleder oss allerede til å ta imot både nye og kjente elever til nytt skoleår 2022-23! Det er så herlig at de fleste som begynner på Vg1 på Øya velger å fullføre videregående skole hos oss, enten det er på to, tre eller fire år – avhengig av studieløp.

Vi ønsker spesielt deg som er helt ny hjertelig velkommen, og håper at du kan ha lave skuldre og høye forventninger til tida på Øya. Her er det plass til deg, og her blir du kjent med de som kan bli dine venner for livet!

Inntak på skolen

Inntak av elever fra andre fylker enn Trøndelag er nå i gang, og er du en av dem som venter spent, så kan du nå sjekke innboksen din. Inntaksbrevene blir sendt ut på epost, og for å ta imot tilbudet om skoleplass må du svare på denne eposten. Svarfristen er satt til 10. mai.

Søkere som er bosatt i Trøndelag må vente til Vigo kjører inntak i juli.

Inntak på internatet

Inntaket på internatet er også i gang, og i år har vi oversøknad på internatet. Det betyr at noen vil få beskjed om at de er på venteliste. Det kan bli ledige plasser i perioden fram mot skolestart, så vi ønsker at alle internatsøkere holder oss oppdatert. Har du skaffet deg egen hybel slik at du ikke lenger trenger internatplassen, vil vi vite om det så snart som mulig slik at vi kan tilby internatplass til nestemann på lista.

Melding om inntak på internatet blir også sendt ut på epost, og du må svare på eposten for å ta imot tilbudet. For deg som har fått tilbud om internatplass nå i første runde gjelder svarfristen 10. mai.