SØK SKOLEPLASS

Hospitering og åpen skole

Velkommen til hospitering på studiespesialisering 15. februar!

Nå inviterer vi til ny hospiteringsdag for alle som er interesserte i studiespesialisering! Tirsdag 15. februar kan du komme til Øya og delta på aktiviteter spesielt rettet inn mot fagene på studiespesialisering, og du kan få svar på alt du lurer på om dette studiet.

Kommer du langveis fra kan du også overnatte på Øya og bli ordentlig kjent med internatlivet, de andre hospitantene og elevene som bor her.

På hospitering på Øya møter du ungdommer fra hele landet, og kanskje treffer du for aller første gang de som kommer til å bli dine beste venner i årene som kommer!

Påmelding:

For å delta på hospitering 15. februar må du melde deg på innen fredag 11. februar kl 12.00.

Fredagen før hospiteringsdagen vil du som har meldt deg på hospitering motta en e-post fra skolen med nødvendig informasjon. Dersom du ikke har mottatt e-post, ta kontakt på tone@oya.vgs.no

Litt om smittevern:

Vi gleder oss til å møte deg. Velkommen på besøk!

Program tirsdag 15. februar

Programmet vil vare fra kl. 9.00 til 15.00. Mer info om programmet kommer snart.

Tidligere hospiteringsdager 2021/22

24. november 2021 hadde vi trivelig besøk av 95 flotte tiendeklassinger som kom og var sammen med oss og fikk en smakebit av skolehverdagen på Øya vgs. Vi er så glad for at vi fikk mulighet til å ta imot besøk igjen, for vi trives best når det er liv og røre på tunet.

26. januar 2022 kunne vi igjen ønske velkommen til en fin gruppe med tiendeklassinger fra nær og fjern. Vi hadde besøkende elever på alle linjene våre: studiespesialisering, hest, hund og dyrepleie, landbruk, friluftsliv, anleggsgartner og tømrer. Takk for besøket, og velkommen igjen!

Åpen skole

11. januar 2022 kl 18.00 arrangerte vi digital Åpen skole for tiendeklassinger og foresatte.