Hospitering og åpen skole

Velkommen på hospitering 24. november 2021 eller 26. januar 2022. Påmeldingen er nå åpnet! Velkommen også til Åpen skole 11. januar.

Vi gleder oss til å ta imot besøk av nysgjerrige tiendeklassinger som ønsker å bli bedre kjent med våre studietilbud. På hospitering deltar du i en hel skoledag sammen med elevene og lærerne våre. Du kan hospitere på Øya vgs enten 24. november 2021 eller 26. januar 2022. Bor du langt unna er det mulig å komme dagen før og overnatte på skoleområdet. På hospitering på Øya møter du ungdommer fra hele landet, og kanskje treffer du for aller første gang de som kommer til å bli dine beste venner i årene som kommer!

Foresatte er også velkommen til å ta turen til Øya. Vi arrangerer Åpen skole for foresatte og elever 11. januar 2022. Skolens elever og ansatte vil da gi dere en smakebit av linjetilbudene og skolehverdagen på Øya. Det vil også være mulig å ta en titt innom internatet og få vite mer om hva internatlivet har å by på.

Vi gleder oss til å møte dere. Velkommen på besøk!

Program for hospiteringsdagene blir snart lagt ut her

Program for åpen skole kommer her.