SØK SKOLEPLASS

Besøkshelg på Øya vgs

27.-29. januar arrangerer vi besøkshelg for deg som går på 9. eller 10. trinn. Dette passer for deg som er nysgjerrig på hvordan det er å gå på Øya vgs, og hvordan det er å bo på internatet vårt.

Dette blir en sosial helg hvor du får bli kjent med nåværende elever og andre som vurderer å begynne her. Du får også møte flere av våre ansatte. Helga vil by på mange artige aktiviteter, og i tillegg vil du få vite litt mer om de ulike fagtilbudene våre.

Praktisk info om helga

Reise til og fra Øya:

For å komme seg til Øya kan man ta buss eller tog til Kvål. Reiser du kollektivt og trenger å bli hentet et annet sted, så gir du beskjed om dette i påmeldingsskjemaet. Vi sørger også for å skysse deg dit du trenger når du skal reise hjem.

Fadder:

Alle som kommer på besøk vil få en nåværende elev som fadder. Fadderen din vil ta godt vare på deg i løpet av helga og passe på at du får med deg det som skjer og får svar på det du lurer på.

Overnatting: (obs! oppdatert info 24. okt. -22)

Overnatting vil foregå på klasserom. Ta med sovepose og liggeunderlag. Vi har voksne som er nattevakter på skolen.

Måltider:

Måltidene er gratis for deg som kommer på besøk, og dere spiser i kantina sammen med elevene.

Påmelding:

Klikk her for å gå til påmeldingsskjema.

Program for helga

Merk at det kan kommer endringer i programmet. Sjekk ut dette facebook-arrangementet for å holde deg oppdatert på endringer.