SØK SKOLEPLASS

Åpen gård og foreldresamtaler 17. september

Vi ønsker med dette velkommen til foreldresamtaler på Øya vgs. lørdag 17. september 2022! Dere inviteres også til å delta på arrangementet «Åpen Gård» som skjer samme dag.

Åpen gård

Åpen gård arrangeres i samarbeid med Melhusbanken, bondelagene, skogeierlagene og bygdeungdomslagene i Melhus. Her blir det salg av mat, omvisning i fjøs, blålysområde og mye mer. Mer informasjon om dette arrangementet kan du finne på Melhusbanken sine nettsider.

Foreldresamtaler

Samtaler med foresatte/foreldre skjer mellom 10:00 og 15:00. Det er også mulig å avtale digital samtale eller telefonsamtale.

Frist for påmelding til samtaler er tirsdag 13. september.

Alle påmeldinger til samtaler skjer via dette påmeldingsskjemaet.

Parkering

Parkeringa er ikke på Øya, så beregn litt ekstra tid. Parkering vil finne sted på Sørøya, Rosmælen skole, Eidsmo og Folkets hus (alt dette er i samme område). Det vil være mulig å sette av passasjerer ved Øya før man parkerer. Øya sørger for skytteltrafikk mellom Folkets hus og Øya. Dette vil være godt merket!