Skoleruta

Skoleruta forteller deg hvilke dager det blir gjennomført undervisning i skoleåret. Du finner skoleruta for skoleåret 2016 - 2017 ved å klikke på lenken nedenfor.

Obs! Skoleåret 2016-2017 har elevene på Øya vgs hatt høy reiseaktivitet. Dette medfører at siste skoledag dette skoleåret er fredag 16. juni og ikke 22. juni slik det står i skoleruta.

Det er flere forhold du må merke deg som elev på Øya. I skoleruta er det lagt inn studiedager. Studiedagene disponerer de forskjellige lærerteamene noe forskjellig fra gang til gang. Dette får du mer informasjon etter at skoleåret har startet, eller når studiedagene nærmer seg.

Hvis du bor i internatet, må du merke deg at internatet stenger enkelte perioder i skoleåret. I disse periodene er det ikke mulig å bo eller oppholde seg i internatet uten særskilt avtale med internatleder. Disse periodene finner du merket med rødt i skoleruta.

Videre ber vi deg merke deg undervisning på kveldstid og lørdager.

Skoleruta 2016-2017 revidert

Skoleruta 2017-2018