Internat

Å bo på internat er verken som å bo hjemme eller på hybel. Du er hjemmefra, men slettes ikke alene.

Internatet på Øya har plass til ca. 105 elever.

Internatlivet er spennende på mange måter, og for de fleste er dette en fin overgang til et mer selvstendig liv. Som internatbeboer får du variert og god mat servert i matsalen hver dag hele uken.

Internatet er stengt i perioder i løpet av året, i forbindelse med ferier og lignende. Disse periodene kan variere fra år til år og blir kunngjort i skoleruten.

Lånekassen dekker mye av kostnadene ved å bo på internat gjennom ordningen med borteboerstipend. På Lånekassen sin nettside kan du beregne om du har krav på stipend.

Søknad internatplass

Priser og stipendordninger

Dette reglementet må følges av alle internatelever og alle som oppholder seg på internatet:

Internatreglement

Denne kontrakten må signeres av alle som flytter inn hos oss, fås utdelt på innflyttingsdagen:

Internat kontrakt

Mer info om internatet får du her:

Info om internat

Flere bilder fra internatet finner du her