Foreldredag på Øya vgs lørdag 22/9

Vi vil med dette ønske foreldre og foresatte til elever på Øya vgs hjertelig velkommen til foreldredag. Muligheter for å booke samtaler med lærere.

Denne dagen har foreldre og foresatte mulighet til å ha samtale(r) med en eller flere av lærerne dersom dere ønsker det og booker tid på forhånd. Påmelding til samtale gjøres innen onsdag 19. september ved å klikke på denne lenken:

påmeldingsskjema til samtaler

Samme dag foregår også Åpen gård, som er et årlig arrangementet vi har i samarbeid med blant annet Melhusbanken. På Åpen gård vil dere få oppleve et yrende liv rundt om på skolens inne- og uteområder, med aktiviteter, utstillere og salg av mat. Hjertelig velkommen også til Åpen gård!

PROGRAM ØYA VGS LØRDAG 22. SEPTEMBER

10:00-15:00 – Aktiviteter Åpen gård (mer info om arrangementet kommer)

10:00-16:00 – Foreldresamtaler (for påmelding, se ovenfor)

12:00-16:00 – Middagsbuffet inkl. dessert og kaffe. Pris voksne 160,- / barn (under 16 år) 65,-