Velkommen på besøk!

Du som skal begynne på videregående skole høsten 2018 ønskes hjertelig velkommen på besøk hos oss!

Dette skoleåret arrangeres både hospiteringsdager og åpen kveld.

Hospitering

Hva er vel bedre enn å teste en skoledag på skolen du vurderer å begynne på?! Ved å komme på hospitering får du som elev prøve en hel skoledag på Øya vgs. Du får treffe lærere, elever, se på fasilitetene og ikke minst – kjenne på skolemiljøet.

Trykk HER og fyll ut skjemaet* for å melde deg på hospitering.

Datoer for hospitering:

·         15. november

·         24. januar

Program:

0815-0845 Registrering. Servering av varm/kald drikke.
0845-0915 Velkommen. Informasjon.
0915-1100 Deltakelse på valgt fagområde
1100-1130 LUNSJ i matsalen. Øya spanderer!
1130-1230 Gjermunds super-safari og info om internatlivet
1230-1415 Deltakelse på valgt fagområde
1415-1515 Veien videre. Spørsmål/svar.
Servering av varm/kald drikke og noe å bite i.

Når påmeldingsfristen har gått ut får alle tilsendt en epost med informasjon om pakkeliste, bekledning, med mer.

PS: Du får garantert plass på hospitering den datoen du ønsker.

Åpen kveld

Har du lyst til å sjekke ut Øya vgs., men har lyst til å ha med din(e) foresatte for å overbevise dem også? Da er åpen kveld noe for dere!

Ta med deg mor, far, bestemor, onkel, søsken, bikkja eller hvem du måtte ønske - og bli med på en mini-versjon av en helt vanlig skoledag her på Øya vgs. Denne dagen forskyves skolens vanlige timeplan, slik at du kan komme mellom klokka 18 og 20 for å «gå mellom» klasserommene. Du kan med andre ord sjekke ut en KRIK-økt, se på roboten, besøke skolens egne dyreklinikk, se på friluftslivs kajakker, dra innom stallen, prate med en lærer eller med Tone-rådgiver.

Kvelden starter med et felles infomøte klokka 18.00 i festsalen (hovedbygget). Dette er en unik mulighet til å sjekke ut hvordan en skoledag på Øya vgs. egentlig er, sammen med den du måtte ønske.

Ingen påmelding nødvendig.

Dato for åpen kveld: