Velkommen på besøk!

Du som skal begynne på videregående skole høsten 2018 ønskes hjertelig velkommen på besøk hos oss!

Dette skoleåret arrangeres både hospiteringsdager og åpen kveld.

Hospitering

Hva er vel bedre enn å teste en skoledag på skolen du vurderer å begynne på?! Ved å komme på hospitering får du som elev prøve en hel skoledag på Øya vgs. Du får treffe lærere, elever, se på fasilitetene og ikke minst – kjenne på skolemiljøet.

Trykk HER og fyll ut skjemaet* for å melde deg på hospitering.

Påmeldingsfrist: en uke før arrangementet

Datoer for hospitering:

·         15. november

·         24. januar

Program:

0815-0845 Registrering. Servering av varm/kald drikke.
0845-0915 Velkommen. Informasjon.
0915-1100 Deltakelse på valgt fagområde
1100-1130 LUNSJ i matsalen. Øya spanderer!
1130-1230 Gjermunds super-safari og info om internatlivet
1230-1415 Deltakelse på valgt fagområde
1415-1515 Veien videre. Spørsmål/svar.
Servering av varm/kald drikke og noe å bite i.

Når påmeldingsfristen har gått ut får alle tilsendt en epost med informasjon om pakkeliste, bekledning, med mer.

Informasjonsbrev

PS: Du får garantert plass på hospitering den datoen du ønsker.

Åpen kveld

Har du lyst til å sjekke ut Øya vgs., men har lyst til å ha med din(e) foresatte for å overbevise dem også? Da er åpen kveld noe for dere!

Ta med deg mor, far, bestemor, onkel, søsken, bikkja eller hvem du måtte ønske og bli med på en mini-versjon av en helt vanlig skoledag her på Øya. Du kan besøke en KRIK-økt, se på roboten, dra innom stallen, besøke skolens egne dyreklinikk, se på friluftslivs kajakker, sjekke ut internatet  eller prate med en realfagslærer og elevene her på Øya.

Praktiske opplysninger

Kvelden legges opp slik at du kan vandre fritt mellom de ulike klasserommene/ fjøs/ stall/ kunstgressbanen osv. Du kan med andre ord komme når det passer best for deg i tidsrommet 18.00 til 20.00.

Når du ankommer Øya vgs ønskes du velkommen ved hovedinngangen hvor du vil få utdelt et kart over hvor alle de ulike fagområdene holder til denne dagen.

I festsalen serveres det kaffe og noe å bite i.
Her vil du også finne skolens rådgiver, rektor og team-leder på vg1. Dette er en kjempefin anledning til å stille spørsmål.

Ingen påmelding nødvendig.

Dato for åpen kveld: