Hospitering og åpen dag

Tiendeklassinger som er nysgjerrige på Øya vgs kan melde seg på hospitering 14/11 eller 23/1. Åpen dag 8/1.

Hospitering er en unik mulighet til å bli bedre kjent med de ulike utdanningsprogrammene som finnes på videregående skole. Dere får møte elever og ansatte ved skolene og får en smakebit av fagene som tilbys.

Øya vgs er en friskole og tar dermed imot elever fra hele landet. Vi har INTERNAT med plass til 100 elever og tilbyr variert og GOD PRAKSISUNDERVISNING. Vi gleder oss til å ta imot besøk av dere som vil vite mer om våre tilbud, blant annet:

• REALFAGSFORDYPNING
  • ANLEGGSGARTNERFAG
  • BYGGFAG
  • FRILUFTSLIV ADVENTURE
  • HUND OG DYREPLEIE
  • HESTEFAG
  • LANDBRUK

HOSPITERING for elever:

• onsdag 14. november 2018
  • onsdag 23. januar 2019

ÅPEN SKOLE for elever og foresatte:

• tirsdag 8. januar 2019

HOSPITERING

Vi ønsker hjertelig velkommen til hospitering 14. november og 23. januar. Du velger den av datoene som passer best for deg. Når du hospiterer på Øya vgs får du blant annet være med og delta i praksistimer sammen med skolens elever på ulike fagområder. Du velger deg to ulike fagområder blant tilbudene våre listet ovenfor. Du melder deg på og velger fagområder i påmeldingsskjemaet som du finner lenger ned på siden. Du må ha med deg GODE VARME KLÆR OG SKO, som passer til det aktuelle fagområdet du har meldt deg på, og til værmeldingen for den aktuelle dagen. Øya spanderer lunsj.

0815-0845 Registrering. Servering av varm/kald drikke.
0845-0905 Velkommen! Informasjon om dagen og skolen.
0905-0915 Forberedelse til første praksisøkt.
0915-1100 Deltakelse på valgt fagområde. Praksisøkt 1.
1100-1130 LUNSJ i matsalen. Øya spanderer.
1130-1220 Gjermunds super-safari -omvisning skoleanlegget
  Internatliv -informasjon og omvisning internat
1220-1230 Forberedelse til andre praksisøkt.
1230-1415 Deltakelse på valgt fagområde. Praksisøkt 2.
1415-1500 Felles samling. Om Øya. Veien videre.
  Servering av drikke og noe å bite i

Påmelding

Merk at det er obligatorisk PÅMELDING til hospiteringsdagene. Påmelding til hospitering gjør du HER. Alle som melder seg på får plass. Du får delta på de fagområdene du krysser av i påmeldingsskjemaet.

Klær og sko

Du må ha med deg to sett klær og sko. Ett sett til bruk innendørs og under lunsjen (= vanlige klær).

Til praksisøktene må du ha med deg et sett arbeidsklær og -sko som passer til praksisøktene du har meldt deg på:

• Gjelder alle: Varme gode klær og sko til å være ute i og som du ikke er redd for. ULL innerst! Kle deg etter værmeldingen.
  • Hestefag: Hjelm og hansker dersom du har, samt VARME KLÆR.

Overnatting

Du som trenger overnatting har antageligvis gitt oss beskjed om det i påmeldingsskjemaet da du meldte deg på. Dersom du ikke har gjort det, gi oss beskjed snarest. Kost og losji er gratis.

Ta med: toalettsaker, håndkle, sovepose, pute og liggeunderlag.

Ved ankomst Øya ringer du tlf.nr. 920 920 41. Miljøarbeideren eller noen av våre elever vil så ta imot deg, vise deg hvor du skal sove, samt hvor og når måltidene foregår. Du vil få muligheten til å bli kjent med Øya-elever og evt. andre besøkselever denne kvelden. Alle som overnatter på Øya forplikter seg til å overholde Internatreglementet som du må lese og sette deg inn i. Måltidene serveres i matsalen og er gratis for våre hospiteringsgjester.
Velkommen til kveldsmat kl. 19.00. Frokost neste morgen serveres kl. 07.00. (Gi oss beskjed dersom du har matallergi)

Vi kan dessverre ikke tilby overnatting for foresatte/ sjåfører.

Dersom du har spørsmål eller om noe skulle være uklart omkring hospiteringen, kontakt Tone Birgitte på tone@oya.vgs.no

Velkommen til Øya! Vi gleder oss til å møte DEG!

ÅPEN DAG

Vi ønsker tiendeklassinger med foresatte hjertelig velkommen til Åpen dag, tirsdag 8. januar om ettermiddagen. Mer info kommer.

Oppdatert 6. november kl 09.04