Sponsorløp 8. juni!

Torsdag 8. juni arrangerer elevrådet på Øya vgs sponsorløp til inntekt for Asha Bal Bikas Sewa, som er et dagsenter i Nepal for barn med nedsatt fysiske eller psykiske funksjonsevner. 

På Øya ønsker vi å trene på å rette blikket litt ut over oss selv. Elevrådet ved Øya vgs engasjerer seg og arrangerer sponsorløp, der målet er å samle inn mest mulig penger som uavkortet vil gå til driften av dagsenteret Asha Bal Bikas Sewa i Nepal. Dette dagsenteret har Øyas elever støttet over en tiårsperiode, blant annet gjennom årlige "Gi en dag"-aksjoner, Misjonsløp i fjor og altså nå med Sponsorløp. Vi håper at elevene våre blir møtt med stor giverglede når de er ute for å innhente sponsoravtaler blant dere som er familie, venner og bekjente! 

Sponsorløpet foregår TORSDAG 8. JUNI KL 14.00-14.45

Deltakerne løper så mange runder de klarer av en løype med fastsatt lengde. Sponsorene betaler per runde og velger selv hvor mye de sponser per runde. Sponsorene kan også velge å gi et fast beløp. Etter endt løp overfører hver sponsor avtalt beløp via skolens VIPPS-nummer 10 37 11, med følgende melding: "Sponsorløp 2017 + elevnavn". Beløpet kan også overføres til bankkontonummer 4230.06.00802. Husk melding: "Sponsorløp 2017 + elevnavn"

Les mer om dagsenteret Asha Bal Bikas Sewa her: Øyas "Gi en dag" 2016 og her: HDCS Nepal

Vi ønsker elevrådet og våre elever LYKKE TIL med årets sponsorløp!

 Øyakalender
Laster...