Øyadagen 2017 nærmer seg

Vi liker å kalle ØYADAGEN for vårens vakreste eventyr. Skolens uteområder, vakkert opparbeidet av skolens egne anleggsgartnerelever gjennom flere år, kommer igjen til sin rett og det begynner å spire og blomstre rundt om på tunet. På ØYADAGEN bugner det av liv og røre på Øya. Du hører lyden av glade barn, engasjerte ungdommer og skravlende voksne. Denne dagen har du mulighet til å konkurrere i øksekasting med naboen, spise middag med tidligere skolekamerater eller delta i ulike aktiviteter og hilse på gårdsdyra sammen med junior. Eller du kan bare slenge rundt og nyte den yrende vårstemningen!

Våre flotte elever er arrangementsverter på ØYADAGEN. De hjelper og veileder deg på ulike aktiviteter, serverer deg mat og drikke i en av kaféene, eller kommer løpende til deg med gevinster under basaren. Sett av LØRDAG 22. APRIL kl 15-20! Ta med deg familie, slekt, venner og naboer - opplev vårens vakreste eventyr på Øya!

Program:

15.00 Tunet åpner

• Middagsbuffet (barn: 60,- voksen: 100,-)
  • Tine besøksgård - velkommen inn i fjøset
  • Farmen-aktiviteter - klatring, øksekast og mye mer!
  • Realfag-show

18.00 Årets basar

• Lotteri
  • Åresalg
  • Enjoy synger
  • Rune Haugen taler

Ingen parkeringsavgift!

PS :Samme dag foregår også årets informasjonssamling for søkere til vgs skoleåret 2017-2018. Det starter allerede med registrering kl 12.30. Selve programmet foregår kl 13.00-15.00. Mer info på eget arrangement på facebook.