Informasjonssamling for søkere til 2017/ 2018

Vi ønsker alle nye søkere hjertelig velkommen til informasjonssamling lørdag 22. april klokka 13-15. På informasjonssamlingen vil du få vite mer om skoletilbud, internatliv, skolemiljø, og du får hilse på elever og ansatte ved Øya videregående skole.

Alle dere som har Øya vgs som første-, andre- eller tredjeønske på skolesøknaden deres for Vg1 2017-2018 er spesielt velkommen denne dagen.

Hensikten med informasjonssamlingen er at dere søkere og foreldre/ foresatte skal kunne komme sammen til skolen og bli litt bedre kjent med fagtilbud, valgmuligheter, internatliv og skolemiljø. Dere får hilse på elever og ansatte som vil gi dere litt mer innsikt i hva Øya vgs. har å by på. Det er dessuten ganske gøy å møte andre som har søkt Øya vgs. fra høsten 2017!

Denne samlingen er ikke obligatorisk, men et tilbud til alle dere som har lyst og anledning til å vite litt mer om skolen før skolestart.

12.30 Registrering i hallen i hovedbygget

13.00 Felles informasjon på rom H-14 (festsal i hovedbygget)

13.30 Informasjon om hvert enkelt utdanningsprogram rundt om på tunet

14.30 Felles samling på rom H-14

15.00 Slutt

Vi serverer kaffe og noe å bite i ved ankomst og det er mulig å kjøpe middag etterpå.

Umiddelbart etter at informasjonssamlingen er avsluttet starter Øyas årlige arrangement ØYADAGEN. Dette er et åpent arrangement med aktiviteter for hele familien, kafé og basar, og foregår kl 15-20. Velkommen også der!