Skolestart Øya ungdomsskole

Første skoledag er mandag 21. august. Skoledagen varer fra 8.10 til 13.45 – både første skoledag og til vanlig. Møt opp med pennal, drikkeflaske og matpakke i skolesekken.

Skolebussene skal ta imot elever uten busskort de første dagene, og vi har inntrykk av at bussrutene skal korrespondere fint med skoletida. I løpet av den første uka på skolen vil dere få utdelt søknadsskjema som må fylles ut for å få busskort til videre bruk.

For nye elever kan det være greit å vite at det er gratis melk og frukt i løpet av skoledagen, og mulighet for å kjøpe seg mat i kantina i lunsjen. Elevene får utdelt hver sin Macbook i løpet av høsten og disponerer denne så lenge de er elever ved skolen. Det nye ungdomsskolebygget har egne garderobeskap til hver elev, og det er mulig å låse skapene med hengelåser man har med selv.

Av utstyr kan det være kjekt å ha tursekk (min 45-50 l), støvler, regntøy og langrennsski eller fjellski. Når det blir behov for annet utstyr, vil det varsles om dette på forhånd, slik at man rekker å f.eks. låne det man ikke har fra før. Vi er mye ute, så det er viktig å være godt kledd på dager med surt vær, spesielt på utedager/turdager.

Ungdomsskolestaben ser fram til å bli kjent med elevene, og ønsker hjertelig velkommen til skolestart!