Åpen kveld 9. januar (åpen skole)

Til deg som skal begynne på videregående skole høsten 2018:

Den 9. januar 2018 ønskes alle 10. klassinger med foresatte velkommen til Åpen kveld (åpen skole) på Øya vgs. Her får man muligheten til å komme og se på en helt vanlig skoledag på Øya.

Ta med deg mor, far, bestemor, onkel, søsken, bikkja eller hvem du måtte ønske og bli med på en mini-versjon av en helt vanlig skoledag her på Øya. Du kan besøke en KRIK-økt, se på roboten, dra innom stallen, besøke skolens egne dyreklinikk, se på friluftslivs kajakker, sjekke ut internatet  eller prate med en realfagslærer og elevene her på Øya.

Praktiske opplysninger

Kvelden legges opp slik at du kan vandre fritt mellom de ulike klasserommene/ fjøs/ stall/ kunstgressbanen osv. Du kan med andre ord komme når det passer best for deg i tidsrommet 18.00 til 20.00.

Når du ankommer Øya vgs ønskes du velkommen ved hovedinngangen hvor du vil få utdelt et kart over hvor alle de ulike fagområdene holder til denne dagen.

I festsalen serveres det kaffe og noe å bite i.
Her vil du også finne skolens rådgiver, rektor og team-leder på vg1. Dette er en kjempefin anledning til å stille spørsmål.

Ingen påmelding nødvendig.