Har du lyst til å jobbe på Øya?

Hvis du har lyst til å være en del av staben på Øya, kan du sende oss en åpen søknad på vårt søknadsskjema som du finner nederst i artikkelen.

Vi har for tiden ingen ledige stillinger. Så har livet lært oss at det skjer stadig noe nytt når vi driver skole og det kan derfor være gunstig å melde interesse hvis du har lyst til å jobbe på Øya.

Vi sier av og til at Øya er en utradisjonell skole. Det er det mange grunner til og vi tror at det også gjør  skolen til en flott arbeidsplass både for elever og ansatte.

Øya videregående skole er en kristen videregående skole med 2 skoleavdelinger. I disse avdelingene underviser vi i forskjellige retninger:

• Videregående: Programområder:
    • Bygg- og anleggsteknikk (Vg1 bygg-og anleggsteknikk og Vg2 byggteknikk eller Vg2 anleggsgartner)
    • Naturbruk (Vg1 naturbruk, Vg2 landbruk og gartnernæring, Vg2 heste- og hovslagerfag og Vg2 anleggsgartner)
    • Studiespesialisering. Vg1 studiespesialisering, Vg2 og Vg3 realfag og Vg2 og Vg3 språk og samfunnsfag. Egen KRIK-linje.
  • Ungdomsskolen: Følger samme læreplaner som i den offentlige skolen. Har 1 dag med tverrfaglig undervisning hvor vi prøver å arbeide med fag på en annen måte.

Skolen har ca. 260 elever og skal vokse i årene som kommer. Ca. 105 elever bor i skolens internat. Det er for tiden 65 ansatte. Skolen ligger sentralt i Melhus kommune i Sør-Trøndelag og er tilsluttet Normisjon.

Verdiene ÅPEN - KREATIV - UTFORDRENDE skal prege skolen og undervisningen. Vi ønsker derfor ansatte som vil gi elevene utfordringer på mange forskjellige måter. Vi ønsker å se og bry oss om eleven og la hver enkelt ta nye skritt videre i forhold til sitt eget utgangspunkt.

Søknadskjema alle stillinger